Hagyomány és modernség a Széchenyi fürdőben

cineHogyan fűzhetjük össze a 2000-es éveket a több száz éves fürdői hagyománnyal? A válasz egy szó: Cinetrip. 2012. december 29-én ünnepli 15. születésnapját a fürdői bulik  éllovas rendezvénye, a Cinetrip. Fergeteges hangulat, különleges animációk, dj-k, ha pedig kimelegedtél, egy kellemes csobbanás vár rád.

Festői környezet, meleg és hideg víz, pihenés. Ez jutna eszünkben a Széchenyi fürdőről. A fürdőzés mindig közösségi, társadalmi jellegű esemény volt, már egészen az ókortól kezdve. Gondoljunk csak a római fürdők hangulatára: napi, politikai viták, táncos lányok, műsor, szórakozás és tisztulás.

Ezt viszi tovább kissé modernebb formában a Cinetrip. Eddigi, 14 megrendezése során nem csekély mennyiségű külföldi és hazai dj állt „színpadra”. A zene mellett nagy teret kap a legújabb látvány-technológiákat felvonultató víziparádé, és az animációk sorozata.

Az idei zenei paletta is igen sokat ígér a különböző stílusok kedvelőinek: Az eklektika nevében itt lesz a generációkat-áthidaló Palotai, a híres Bëlga Titusz és a telepatikus Superman. A house-t, őseit és leszármazottait járja körbe Waxman, Marvin és Crimson, a tiszta electronica képviselői pedig Naga, Kevin és Kaszi lesznek.

Ezen az éjszakán a kellemes vízben lubickolva, vagy a parkett ördögeként tombolva lehetünk fül- és szemtanúi a fürdőváros legnagyobb bulijának.

Senki ne hagyja otthon a törölközőjét és a papucsát!

HELYSZÍN

Széchenyi Gyógyfürdő

1146 Budapest, Állatkerti krt. 9-11.

Megközelítés:

72-es trolival, vagy a milleniumi földalattival, a Széchenyi Fürdő megállóig

JEGYEK

Elővételben és a helyszínen: 10000HUF / 40€

Jegyelővétel:

Hütte Café (a Szabadság tér közepén)

Mozaik Teaház és Kávézó (Király u. 18.)

Szimpla (Kazinczy u. 14.)

Jegyakciók

December 11-től: az első 100 jegy FÉLÁRON kapható a HÜTTÉBEN!

Utána a készlet erejéig: PÁROSJEGYEK (szintén a Hüttében)

Nyereményjáték:

Figyeld a Facebookon!

További info:

www.cinetrip.huCinetrip1229_e-plakat