MakosGubasCzutorBorsok

Gyereklemez ajándékba: segíts a MikulásGyárnak!

Az ünnepek közeledtével újra kapható a MikulásGyár hivatalos gyereklemeze, a MákosGubás és a Czutorborsók. A dalokat Gubás Gabi színésznő és a Belmondo zenekar frontembere, Czutor Zoltán adja elő. Az album eladásából befolyó teljes bevételt mélyszegénységben élő gyerekeknek ajánlja fel a Music Fashion Kiadó.

Unokák, rokon gyerekek számára Mikulás-napi meglepetésnek vagy céges karácsonyi ajándéknak is kiváló választás lehet idén a MikulásGyár hivatalos gyereklemeze. A MákosGubás és a Czutorborsók lemezen11, hagyományos, akusztikus hangzású dal szerepel, amelyeket a népszerű színművésznő, Gubás Gabi és a Belmondo rockegyüttes frontembere, Czutor Zoltán ad elő. Mivel mindketten többgyerekes szülők, tökéletesen tudják, hogyan lehet igényesen, mégis szórakoztató módon megszólítani a legkisebbeket. A dalok hétköznapi témákról szólnak, például a tejről, a palacsintáról vagy a Balatonról, de szokatlan megközelítésben.

Az albumot gondozó Music Fashion Kiadó az ünnepek közeledtévelújra segíti a MikulásGyár munkáját. A MákosGubás és a Czutorborsók című gyereklemez kedvezményes áron, mindössze 990 forintért kapható. A cd-k eladásából befolyó teljes összeggel mélyszegénységben élő gyerekeknek segít az idén 10 éves MikulásGyár.

A CD megvásárolható a Music Fashion Kiadó webáruházában, valamint december 5-től a MikulásGyár pontokon, köztük a budapesti 56-osok terén.

Online lemezvásárlás:http://shop.musicfashion.hu/index.php?id_product=14&controller=product


Bővebben:

http://musicfashion.hu/

http://mikulasgyar.hu/