valtsszezont

Határidőnapló és öltözködési útmutató Zséda 2014-es naptárkönyve

Egy nő legtöbbször azt a kérdést teszi fel magának, hogy mit kellene felvennie. A következő pedig az, hogy ma mi a programom. Nos, miután kezünkbe vesszük Zsédenyi Adrienn, „Válts Szezont! 2014” című határidőnaplóját többé egyik kérdésen sem kell töprengenünk.

Zséda 2012, és 2013 után ismét beengedi közönségét, a maga elegáns, és rendkívül stílusos világába. Az énekesnő tematikáját, – a városi mindennapok, és az utazás után – a négy évszak váltakozása adja, és a pozitív gondolkozás: „Lehet, hogy odakint szemerkél az eső, vagy éppen hull a hó, a szívünkben attól még nagyon is süthet a nap. Erről a napsütésről szól a 2014-es naptár”- írja a bevezetőben.

Arra, hogy mi inspirálta a naptárt az énekesnő azt mondta, hogy a rengeteg kérdésre szeretett volna választ adni, amit ismerősei, rajongói tesznek fel neki a stílusáról, életmódjáról nap, mint nap. A könyvet Müller Péter grafikus tervezte, még a divattippeket, hogy melyik évszakban, mit érdemes felvenni, mire kell figyelni, mely kiegészítőkkel arathatunk biztosan sikert, Zséda nemzetközileg elismert divat szakértőjével, Eli van Poyer segítségével gyűjtötte össze. Zséda csodás ruhakölteményekben mosolyog ránk, minden évszakban megmutatja, ő mit vesz fel. Összhangban van vele az, amit visel. Az énekesnő korán rájött, hogy az öltözködés az önkifejezés fontos része.

Zseda_Valts_szezont_boritoZséda, már a szentesi gimnázium diákjaként is szeretett kirívó, lázadó szetteket felvenni, akkoriban a Dirty dancing film, és a rocker, fekete ruhák voltak rá a legnagyobb hatással. Már egészen fiatal korában is fontos volt számára a saját stílusa kialakítása. Ahogy mondta, a ruhák szeretetét anyai ágon örökölte: édesanyja és nagymamája is értett az anyagokhoz. Gyakran varrtak számára egyedi, különleges ruhákat, amiben Zséda elvarázsolta már akkor is a körülötte levő embereket.

A kiadványban az énekesnő szemén át láthatjuk az évszakokat: „Számomra a tél a maga metsző tisztaságával a befelé fordulás, a meghittség időszaka; a tavasz a vibráló megújulásé; a nyár a vidám önfeledtség, míg az ősz az elmúlás kissé fanyar érettségéé.” Program terveket kapunk az évszakokra: téli estéken kitűnő családi program lehet diafilmek nézése, tavasszal állatkertekben nézelődni kellemes időtöltés, nyáron a késő esti séták frissítően hatnak, még ősszel egy kis bortúra tudja igazán mámorba ejteni az embert.

Kívül-belül érezhetjük az adott évszak hangulatát, profi sminkes mutatja meg, milyen sminket érdemes választani télen, tavasszal, nyáron, ősszel. Úgy festhetjük ki magunkat, ahogy Zséda, akit ma már divatikonként tartanak számon. Lakásunk évszakhoz megfelelő díszítéséhez is kapunk ötleteket, még karácsonyi dekorációval is foglalkozik a határidőnapló. Hiszen, csak úgy lehet bennünk harmónia, ha külsőnk személyiségünkkel összhangban van, és a közeg, ahol élünk is minket tükröz. Kis táskában elfér, és ha velünk van a könyv, olyan lesz, mintha stylist lakna a ruhás szekrényünkben, használjuk ki.

Bihari Viktória