Legyozhetetlen_bemutato_20140512 (2)

Könyv a boldogsághoz és sikerhez

Legyőzhetetlen címmel megjelent dr. Farkas András legújabb könyve. A mű tudományos eredményeken alapuló okfejtés az élet értelméről és arról, hogyan találjuk meg a boldogságot, amely legyőzhetetlenné, ellenállóbbá, kitartóbbá változtat minket.

A dolgos hétköznapokon sokszor azt vesszük észre, hogy napjaink ugyanúgy telnek el. Reggel felkelünk, elkészülünk, elindítjuk gyermekünket, rohanunk a munkahelyünkre, majd csemeténkért az oviba, suliba, aztán haza, vacsorafőzés, rendrakás, fürdetés, alvás. És így telik el az életünk legnagyobb része, unottan, egysíkúan.

A nap végén, amikor hullafáradtan az ágyba dőlünk, talán mégis érdemes elgondolkoznunk egy kicsit. Mit tettünk önmagunkért? Teljes mértékben boldogok vagyunk? Szeretjük önmagunkat és a környezetünket? Az abszolút boldogság elérésére mindannyian vágyunk, de hogyan tudjuk azt elérni? Ezer módon próbáljuk megtalálni a boldogsághoz vezető utat, ám a siker, a gazdagság, a hatalom, a tekintély, a hírnév ellenállhatatlan szirénjei egyre mélyebbre csalogatnak minket életünk labirintusában, míg végül elveszítjük és el is feledjük a reményt, hogy esélyünk van az igaz út megtalálására. A Legyőzhetetlen kezünkbe adja azt a fonalat, amellyel kitalálhatunk saját életünk útvesztőiből, olyan erőt, tudást és hitet ad, amelyek megismerésén keresztül képesek leszünk boldogan élni.

A Legyőzhetetlen a modern tudomány szellemét idézve bizonyítja, hogy minden bennünk rejlik, amire szükségünk van a boldog és teljes élethez. Rádöbbent, milyen kivételesen szerencsések vagyunk – olyannyira, hogy életünk végéig eltölthet bennünket a létezés káprázatos boldogsága.

Öt évig éltem diplomataként és konzulként az iszlám forradalom Iránjában, ahol óhatatlanul szembesültem az emberi megértés és együttműködés immanens korlátaival. Ha egy kamaszkorú iszlám gárdista szenvedélyes Nyugat-ellenes tirádáját úgy hallgatod, hogy közben a felhevült kiskorú kibiztosított Uzi géppisztollyal hadonászik az orrod előtt, s közben a távolból hallod a közeledő iraki Scud-rakéta gyomorrengető sivítását, óhatatlanul átértékeled a megbékélés lehetőségének összes bona fide tézisét.

Ilyen helyzetekben kezdtem tépelődni azon, mennyire korlátolt minden mai vallási rendszer, s innen jutottam el az emberi nem intellektuális eredetmítoszainak vizsgálatához. Nem találtam egyetlen teológiai vagy tudományos értekezésben sem kielégítő magyarázatot arra, miért gubancolódik össze bennünk az isteni elhivatottságra való képesség színes fonala az értelmetlen agresszió és önhittség koszos férceivel. Ekkor határoztam el, hogy megírom ezt a könyvet.

A Legyőzhetetlenben arra teszek kísérletet, hogy a lehető legegyszerűbb és legérthetőbb módon bizonyítsam: mindannyiunkban, minden ma élő emberben benne rejlik az a csodálatos képesség, hogy jobbá tegye maga körül a világot – azáltal, hogy ő maga fölismeri, hogyan tegye jobbá saját magát, saját kisugárzását és a saját életét.

A Legyőzhetetlent forgathatja az olvasója egyfajta derűs iránymutatásként: nem kell együltő helyében végigolvasnia, inkább kóstolgatni érdemes, mint az érett nagy vörösborokat, hogy hatása teljes erővel és teljes életünkön át érvényesülhessen.” – mondta a könyvről a szerző.

Amiben a könyv biztosan segítségedre lesz:

Boldogabb leszel!

Megérted a helyed a világban!

Növeli az önbizalmad!

Karriered sikeres építésére motivál!

Feltöltődsz és a magaslatokba emelkedsz!

A legszerencsésebb ember – Te vagy!drfarkasandrasportre

A legboldogabb ember – Te lehetsz!

Olvasd el a Legyőzhetetlent, és megtudod, miért!

A könyv szerzőjéről:

Dr. Farkas András (1961) az elmúlt két évtizedben 30.000 ember sikeréhez járult hozzá motivációs előadásainak sorozataival. A Facebook Nyugdíjgurujaként már több mint 36 ezren olvassák napról-napra az írásait, és a rajongók száma folyamatosan nő. Honlapján (www.drfarkasandras.hu) három alkotói énjét ismerhetik meg: az írót, a jövőbiztosítási szakértőt és a gaianautát.