166063_10150824489731710_935229386_n

Kultúra, élmény, egészség

Testi és lelki feltöltődésre mindenkinek szüksége van, ez nem kérdés. A lehetőségek bőséges tárházában nem könnyű eligazodni, ezért személyes tapasztalatunk alapján ajánlunk egy csodálatos várost, és benne egy teljes kikapcsolódást kínáló, nagyszerű vendéglátót.

415495_10150422305816710_541000900_o(1)Elárulom: a gyöngyszem Pécs, vendéglátónk pedig a négycsillagos Hotel Makár Sport & Wellness, ahová örömmel térünk vissza annak a biztos tudatában, hogy teljes feltöltődés vár ránk.

Pécs egyetemi városrészében az elmúlt évek folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően egy hatvan szobás, négy csillagos, a város talán legkorszerűbb szobáit nyújtó, szinte minden igényt kielégítő kínálattal rendelkező hotelét sikerült kialakítani, mely a minőségi szolgáltatásfejlesztés terén történt szemléletváltással igyekszik folytatni a megújulást, és mind a városba látogató vendégek, mind a pécsiek körében népszerűvé tenni szolgáltatásait.

Komplex szolgáltatások igazolják a hotel szlogenjét – “Aktívan az életért” –: 4 szabadtéri salakos és 3 fedett, kemény borítású teniszpálya, valamint 3 versenyzésre is hitelesített squashpálya, továbbá rendszeres aerobik programok, vízi-torna és jól felszerelt konditerem várja a mozgás iránt érdeklődőket. Ehhez kapcsolódik a beltéri medencével, pezsgőfürdővel, többféle szaunával ellátott wellness egység folyamatos fejlesztése is, és az elmozdulás az egészségturisztikai szolgáltatások irányába.

282709_10150824485971710_2014249230_nKényeztető GIGI kozmetikai kezelések, masszázsok, testkezelések is elérhetőek a hotelben.

A sport az egyik vezérmotívum, de a csendes, zöldövezeti környezet lehetővé teszi a teljes kikapcsolódást, legyen szó kulturális célú utazásról vagy borvidéki kirándulásról, amelyhez hozzásegíthet az ősz folyamán megújuló, regionális zamatokra épülő borlap, és a gasztronómiai kínálat felfrissítése is. A konyha megújuló kínálatában hangsúlyos szerepet kapnak a regionális ízek és a helyi termékek. Emellett ősztől az aktív és egészséges életmód szemlélettel harmonizáló ételkínálat is megjelenik egy speciális étlap formájában.

A Hotel Makár komplex szolgáltatásai az egészséges életmód fontosságára is felhívják a figyelmet. Október 12-én Pécs legsportosabb eseményére, a nagyszabású Családi Fitnesz és Egészségnapra várják az érdeklődőket, ahol három helyszínen neves városi edzők mellett Katus Attila és Czanik Balázs részvételével lehet majd sportolni, emellett egészségügyi szűrések, tanácsadások, játszóház, masszázs is színesítik a programot.

A Fitnesz napra külön szállodai csomag is elérhető, így a pécsiek mellett az ország minden területéről várják a sportolni, kikapcsolódni vágyókat.

A kultúra és a wellness jól megfér egymás mellett, mi több, kiválóan kiegészítik egymást! Ezt felismerve a Hotel Makár csomagjaiban számos kikapcsolódási lehetőséget kínál a városban és környékén, legyen szó egy kalandparki kirándulásról vagy múzeumi belépőről.

Hamarosan bővebb kulturális ajánlót is olvashatnak Pécsről olvasóink – addig is szemezgessenek a Hotel Makár Sport & Wellness őszi ajánlataiból, melyet személyes tapasztalataink alapján is kiemelten ajánlunk!

Bővebb információ: http://hotelmakar.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/hotel.makar?fref=ts

sportnap_szorolap/Támogatott tartalom/