Léber Barbara nyárra álmodott

Igazi nyárias, vízparti hangulatban lehetett részük azoknak, akik ellátogattak április 26-án, csütörtökön este a Millenáris Teátrumba, Léber Barbara 2012-es Beach Couture kollekciójának bemutatójára. A hangulathoz minden adott volt, bikinik, vizes kifutó, koktélok, zene, sztárvendégek.

Már a kifutó melletti sorokban felfigyeltünk arra, hogy rengeteg hazai sztárunk, hírességünk rajong Léber Barbara munkásságáért. Izgatottan várta a bemutató kezdetét többek között Barbee, Fésűs Nelly, Baronits Gábor, Demcsák Zsuzsa, Nyári lányok és édesapjuk, valamint Orosz Barbara, akiről köztudott, hogy rajong a szép ruhákért és cipőkért. A sorok között természetesen ott szorított édesanyjuknak Léber Barbara három kisfia is.

Rövidebb várakozás után kezdetét vette a bemutató, amikor az est műsorvezetője, Barabás Éva, megjelent egy vízzel borított, tavirózsákkal teli kifutón. Mezítláb, lenge, nyárias ruhában – ahogy az a hangulathoz illik. Éva elárulta nekünk, hogy mire is számíthatunk az este folyamán: olyan egyedi, limitált szériában kapható darabokra, amikkel Léber Barbara a női test szépségét és természetes báját hangsúlyozza.

A showt a londoni olimpiára készülő Európa-bajnok úszónőink nyitották, Verrasztó Evelyn, Mutina Ágnes, Dara Eszter és Jakabos Zsuzsanna, akik egy-egy bikinit mutattak be. Utána egy látványos kortárstánc bemutató következett – a háttérben Kucsora Márta festőművész munkáival – az első sorban ülőknek bizony még némi vizes élményben is részük lehetett a produkció során.

Végül megtekinthettük az idei teljes fürdőruha kollekciót is. A merész szabású fürdőruhák minden színben, variációban pompáztak. A magenta, lazac, kék, sárga, türkizkék, szürke színektől a bézsig, fehérig és a klasszikus feketéig szinte minden színnel találkozhattunk. Voltak bikinik, egyberészes fürdőruhák, tankinik, pántnélküliek. A legtöbbjüket láncok, láncos megoldások díszítették.

A divatshow sztárvendége a Megasztár 5 nyertese Tolvai Renáta volt, aki négy számmal színesítette az estét, két saját szerzeményével (Élek a szemeidben, Hagylak menni), és Adele Rolling in the deep című számával, valamint a Queen klasszikusával, a The show must go on-nal szórakoztatta a közönséget. A végén Reni is kedvet kapott a vizeskedéshez, kicsit megfürdette a szintén Barbara által tervezett estélyi ruháját is.

A nyárra készülőknek tehát igazi inspiráció volt a divatshow, mindenki találhatott számára megfelelő darabot az igazán széles választékból. A műsort hajnalig tartó buli zárta a Millenáris Teátrum épületében.

Czencz Vivien