tancisk_ejsz_2

Negyedik alkalommal nyílnak meg a tánciskolák kapui

A Tánciskolák Éjszakája 2013. szeptember 13-án idén is változatos programokat kínál az érdeklődőknek. A rendhagyó éjszakára minden tánciskola külön meglepetésekkel készül, így népszerűsítve az egészséges és művészi mozgásformát.

A ma már hagyománynak számító rendezvényen számtalan budapesti tánciskola várja a kíváncsi látogatókat, akik a táncstílusok széles választékából kaphatnak ízelítőt. Lesz klasszikus keringő, tangó, salsa, cha-cha-cha, hip-hop, hastánc, Boogie-Woogie, Dance Aerobik, Fit-Dance, Showtánc, de az érdeklődők az indiai tánc titkaiba is bepillantást nyerhetnek. Az ingyenes táncoktatáson túl, színes táncbemutatókkal is kedveskednek majd, sőt aki szereti a kihívásokat, az akár egy amatőr táncversenyen is kipróbálhatja tehetségét.

„A Tánciskolák Éjszakája idén is remek lehetőséget nyújt a táncok szerelmeseinek, azoknak, akik évről évre visszatérő vendégként szántják fel a parkettet. A táncos lábú törzsvendégeken túl azokra is gondolunk, akik kezdőként szeretnének belekóstolni a tánc varázslatos világába. Ezen az éjjelen bárki elsajátíthatja a kedvenc táncstílusának alaplépéseit, és betekintést nyerhet a tőle távol álló műfajokba is. Megcsodálhatja, hogyan csinálják ezt a profik, tánctanfolyam-kedvezményekben részesülhet, mindeközben ismerkedhet, új barátokra lelhet. Mindezt egyetlen éjszaka leforgása alatt. Magyarországon ez az éjszaka a táncról szól, gyere el, és add át magad a ritmusnak!” – nyilatkozta Pattantyús Ádám, a rendezvény főszervezője.

A résztvevő tánciskolák listája és programjaik megtalálhatóak a www.tanciskolak-ejszakaja.hu weboldalon.

Forrás: Just Creativetancisk_ejsz_1