Legyen ünnep az esküvő!

.

Ezzel a jelszóval nyitja kapuit 2012. december 1-2. között a VAM Design Centerben Magyarország egyetlen exkluzív esküvői bemutatója, a Pearl Wedding Show.

A legtöbb boldog pár életében egyszer csak beköszönt az a pillanat, amikor a számukra fontos emberek társaságában is szeretnék tanúságát tenni szerelmüknek. Ennek a pillanatnak pedig nem szabad a feszengésről, kínos élményekről szólnia, ahogyan arról a sok rémisztő beszámolóból hallhatnak a készülődő párok. Lehet egy esküvő fesztelen, kiegyensúlyozott és igazán egyedi. Lehet egy esküvő igazi ünnep!

Ez a célkitűzés vezérelte a nemzetközi mintára épülő Pearl Wedding Show szervezőit, akik a kétnapos rendezvényen mutatják be, hogy a házasságkötés nem elcsépelt klisékből álló program, hanem fantáziadús, különleges és minden résztvevő számára élvezetes, felejthetetlen életesemény.

„A házasságot tervezgető pároknak nincs összehasonlítási alapjuk, gyakran csak az internetről válogatnak, és szinte csak a szerencse kérdése, hogy a számukra megfelelő szolgáltatókat választják-e ki. Az esküvőnek az örömről és a szépségről kell szólnia, ezért összegyűjtöttük azokat a szolgáltatókat, akik valóban exkluzív körülményeket tudnak teremteni ehhez a csodás ünnephez!”  – mondta Deményné Marada Gyöngyi, a rendezvényt szervező D&M Gyöngyszem Kft. ügyvezető igazgatója.

A Pearl Wedding Show minden eleme a kiemelkedő minőségről, a különlegességekről, az egyediségről szól. A legnagyobb hazai tervezők által megálmodott menyasszonyi kreációkat, vőlegényeknek, koszorúslányoknak tervezett ruhakölteményeket és kiegészítőket a VAM Design erre a célra átalakított, különleges terében mutatják be. Ugyanitt, a legjobb hazai fotósok munkái, izgalmas képi világú videoklipek és élőzenei bemutatók is várják az érdeklődőket.

A programban a hangulatfelelősök is bemutatkoznak: az esküvői hangulatú musical-részleteket éneklő művészektől, a szóló zongoristákon és a jazz zenekarokon át a party zenekarokig és a DJ-kig széles a repertoár.

Az első emeleti kiállító részben, egyedi enteriőrök várják az érdeklődőket, ahol nem zsibvásár jellegű közegben, hanem exkluzív miliőben, személyes beszélgetések során ismerkedhetnek meg a látogatók a legkiemelkedőbb szolgáltatókkal.

További információ: www.weddingshow.hu

Forrás: Just Creative

B. D.

.