SunCity, a Balaton központja

/

Nappal kulturális programok, színház, Fábry Sándor és Badár Sándor, este pedig fergeteges nagykoncertek, Tankcsapda, Ganxsta Zolee és hajnalig tartó bulik várják a szórakozni vágyókat Balatonfüred megújult szórakoztató komplexumában. 200.000 látogatóra számít az idei szezonban a prémium-szórakozást kínáló SunCity.

„A programnaptárunkban a legnagyobb hazai bandák nagykoncertjei szerepelnek, mint a Tankcsapda, Ganxsta Zolee és a Kartel vagy az Irie Maffia. Minden stílus képviselteti magát a retrótól a funky-n át az elektronikus zenékig. Természetesen idén is lesznek nemzetközi sztárvendégeink, például: Mark Knight, David Tort, Dave Seaman, Nils Noa, Oliver Ingrosso” – mondta a SunCity egyik tulajdonosa, Lucza Árpád. „Nagy örömünkre hozzánk költözik a méltán népszerű Dumavölgy, így a stand up comedy hazai nagyságai, így Fábry Sándor, Badár Sándor, Szőke András, Kiss Ádám vagy Hadházi László mind megfordulnak majd nálunk.”

A SunCity állandó programjai között kiemelt helyet kapnak a sportközvetítések, így a látogatók nem maradnak le az Olimpia vagy a Labdarugó Európa Bajnokság legizgalmasabb pillanatairól sem. Aki pedig aktívan szeretne sportolni, az is megtalálhatja a számításait. Június 16-án a Suncity ad majd otthont az Ironman, tematikájára épülő „Balatonman” versenynek. A SunCity szoros együttműködést alakított ki a szomszédos kemping területén található wakeboard pályával, így számos verseny és bajnokság partnereként jelenik majd meg. A közvetlenül a SunCity mellett található Aquapark szintén kiváló lehetőség a játékos mozgásra és felfrissülésre.

Éjszaka pedig beindul a fergeteges party. A szórakozók szállást találhatnak a bulihotelben, vagy választhatják a Suncity sofőrszolgálatát és partyjáratát a biztonságos hazajutáshoz.

„A SunCity azonban nem csak a vendégeiről gondoskodik, hanem odafigyel a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra is, így a park területén bevezették a szelektív hulladékgyűjtést és parkosítással tették barátságosabbá a környezetet” – nyilatkozta a tulajdonosi kör másik tagja, Zámbó Attila.

Akinek még kérdéses, hogy melyik hely lesz a nyár legjobb szórakozóhelye, az ne tétovázzon, jöjjön el, és tapasztalja meg a SunCity hangulatát! Balatonfüreden a 71-es főútról könnyen megközelíthető a 8 hektáron elterülő szórakozóhely, a Balaton idei központja.

Nyitás: május utolsó hétvégéje

Részletes programnaptár: www.suncity-balaton.hu

Forrás: Just Creative

Fotó: SunCity