Tavaszi MondoCon

Amikor Japánban a cseresznyevirágok, nálunk a Tavaszi MondoCon kapui nyílnak meg április 14-15. között a Hungexpo területén. Sokan nem is sejtenék, milyen közösségteremtő ereje van a Japánból származó képregények, rajzfilmek, játékok, zenék iránti rajongásnak. A MondoCon remek lehetőség, hogy összehozza a távol-keleti kultúrát már jól ismerőket, és azokat, akik csak most ismerkednek a megkerülhetetlen jelenséggel.

Tudod mi az anime, cosplay,  AMV vagy  fanfic? Ha igen, akkor egyértelműen ott a helyed a MondoCon-on a hétvégén, ha nem, akkor eljött a legjobb alkalom, hogy bepillantást nyerj ebbe a különleges világba.

Bemutatók, előadások, vetítések, versenyek, játékok, karaoke, táncpad és rengeteg szórakozás várja majd az érdeklődőket. A japán kultúra iránt fogékonyaknak kiemelten ajánljuk Turcsányi Anasztázia “Ami” japán népdalénekes előadását a szombati napon, vagy vasárnap Vihar Judit előadását a Haiku költészetről.

A MondoCon a japán kultúra rajongóinak kötelező, a most ismerkedőknek és kíváncsiskodóknak pedig remek lehetőség, hogy elvarázsolja őket a keleti hangulat. A nagyszerű programok közt mindenki megtalálja majd a neki megfelelő szórakozást.

További részletek a www.mondocon.hu weboldalon és a rendezvény facebook oldalán.