Vigyél SZINt a nyárba!

/Molnár Noémi programajánlója/

Bulira és pörgésre éhezel? Vesd bele vizsgáktól és egyéb sulis őrülettől terhelt tested a nyárba! A teljes körű kényeztetés érdekében regeneráld a füleid zenével, a lábad tánccal, a hajad ápold őrült fejrázással, a bőröd pedig a napfény kényeztető melegével. Mindezt megteheted a nyár fergeteges fesztiváljain. Ha már meghódítottad Orfűt, Sopront és Velencét, bevetted Zamárdi homokos partját, végigbukfencezted Tokaj hegyoldalait és leigáztad a Hajógyári-szigetet is, látogass el Szegedre, és búcsúztasd a nyarat SZINesen!

Augusztus 22-én kezdetét veszi a Szegedi Ifjúsági Napok, melynek idén is az Újszegedi Partfürdő ad helyet. A helyszín csupán 10 percnyi sétára van a belvárostól, így Szeged szépségeinek felfedezésére is marad ideje a fesztiválozó tömegnek.  Gyönyörű város, kultúra és szórakozás – mi kell még?

/

A fergeteges hangulat és a zseniális zene idén is garantált. A fellépők sora már 57-re rúg, és itt még nincs vége! A zenei paletta minden színe felsorakozik a Tisza-parton.

Az őrületes buli záloga többek közt a 30 Y, az Anima Sound System, a Belmondo, Nemjuci, Péterfy Bori, a Quimby és még sorolhatnám… Akik szeretik az ízes, mulatós és magyar népzenét, azoknak kötelező végigcsápolni a Csík zenekar koncertjét. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő The Carbonfools és a hazánkat Azerbajdzsánban képviselő Compact Disco is birtokába veszi a SZINpadot. A magyar fellépők sokasága mellett külföldről is érkeznek vendégek a Russkaja és Kosheen személyében.

/

Aki pedig kizárt, hogy hiányozzon arról a bizonyos palettáról, a SZIN-himnuszért felelős Magna Cum Laude. 2012-ben is újraSZINeződik a Tisza-part, és vele a hangulatunk is.

Az újraSZINezésért nem csak a fellépők tesznek meg mindent, de a szervezők is. A zöldeknek és zöldre vágyóknak megnyílik a Zöldplacc, ahol ökoszervezetek és civilek mutatják meg a fesztiválozóknak, hogyan lehet élhetőbbé és zöldebbé tenni a Földet.

A titokban robotokat építgető zseniknek pedig lehetősége nyílik arra, hogy ingyen bejussanak a fesztiválra. A kidobásra váró palackok és egyéb újrahasznosítható hulladékok most zálogai lehetnek a SZINezésnek. Építs belőlük egy szuper robotot, majd mutasd be a ReRobot Race-en! Nem megéri kicsit babrálni a szeméttel, ha cserébe bulizhatsz egy nagyot?!

Ha nem csak bulizni akarsz, de te magad akarod a bulihangulatot megteremteni, vár a nagySZINpad:
https://www.facebook.com/szin.szeged/app_220791668024232?ref=ts

Összefoglalva tehát: miért a SZIN? Egyrészt, a mesés helyszín miatt: a mediterrán strandhangulat nem csak azért jó, mert lehűtheted magad a medencékben, hanem mert bizony mindig akad egy-egy csinos lány vagy srác, akivel ezt megteheted. Ráadásul mindezt koncertek közben, sörrel táplált pocakkal…

Aztán, a fellépők is igen csábítóak, sokszínűek és őrületesek. Végül pedig, nem megy rá inged-gatyád a jegyre, hiszen a SZIN lényege nem a lehúzás, hanem a fergeteges hangulat biztosítása minden SZINezőnek.

Ha meggyőztek az infók és a képek, augusztus 22. és 26. között látogass el Szegedre, és légy részese a nyár lehető legjobb befejezésének, a SZIN-nek!

További információk és jegyárak:

http://szin.org/

https://www.facebook.com/szin.szeged

Molnár Noémi

Fotók: SZIN/ Szögi László és Vörös Csaba